Ένα περιστατικό που δείχνει την εγκατάλειψη και την αδιαφορία των υπευθύνων συνέβη σε σχολείο της Λάρισας.
Σύμφωνα με την ekdosi.gr, ο Προϊστάμενος του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης, επιχείρησε να κλείσει το παράθυρο μίας αίθουσας όταν αυτό κατέρρευσε και έπεσε πάνω του.
Οι μεντεσέδες που συγκρατούσαν την κάσα από την πολυκαιρία είχαν σκουριάσει με συνέπεια να πέσει όλη η κατασκευή.
Ευτυχώς, εκείνη την ώρα στο σχολείο δεν γινόταν μάθημα και δεν υπήρχαν μαθητές μέσα στην αίθουσα.
- Ατύχημα για τον Akyla λίγο πριν τον Τελικό της Eurovision: «Πονάω λίγο σήμερα»
- Μαριάννα Καλλέργη για Survivor: «Ήμουν σαν πτώμα, με έσερναν - Η παραγωγή ήταν έξαλλη που πήγα νοσοκομείο»
- Ο Βασίλης Τσεκούρας πήρε το τιμόνι του Live News: Τι είπε για την απουσία του Νίκου Ευαγγελάτου
- Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Η κοινή ανακοίνωση για την καταδίκη του Στέφανου Χίου - «Δεν είναι μόνο προσωπική δικαίωση»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.