Διαμαρτυρία στον κόμβο Πλατυκάμπου στη Λάρισα, πραγματοποίησαν σήμερα (05/10) αγρότες, με δεκάδες τρακτέρ να παρατάσσονται στο σημείο, χωρίς ωστόσο να κοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.
Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή Αγώνα πλημμυροπαθών αγροτών και της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού (ΕΟΑΣΝΛ), «με μοναδικό αίτημα», όπως δήλωσαν οι αγρότες, «να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης, μετά τις καταστροφές που υπέστη ο πρωτογενής τομέας από την κακοκαιρία».

«Κάτω από το νερό»
Οι αγρότες ανέφεραν πως στην ευρύτερη περιοχή «τουλάχιστον 250.000 στρέμματα παραμένουν κάτω από τα νερά», ενώ έθεσαν τα άμεσα αιτήματα προς την Πολιτεία που αφορούν την αποκατάσταση των υποδομών, την καταβολή των αποζημιώσεων, αλλά και την καταβολή των προκαταβολών για τις πρώτες ανάγκες.

- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.