Μενού
Κακοποίηση παιδιού
Κακοποίηση παιδιού | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο γιατρός από τη Λάρισα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του. Μεταφέρθηκε και κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.

Ο άνδρας συνελήφθη ύστερα από καταγγελία που έλαβε το «Χαμόγελο του Παιδιού» από τη μητέρα της ανήλικης. Το ζευγάρι είναι χωρισμένο.

Επίσης, εργαζόμενοι σε παιδότοπο φαίνεται ότι είχαν διαπιστώσει άσεμνες κινήσεις του πατέρα προς το παιδί.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας στις 27 Φεβρουαρίου, εκτός του σπιτιού του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη στην αστυνομία όπου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. 

Η μητέρα κατήγγειλε πως ο πρώην σύζυγός της, ασέλγησε σε βάρος του παιδιού στο αυτοκίνητό του. Μετά το καταγγελλόμενο περιστατικό, η μικρή φαίνεται να είχε αλλάξει συμπεριφορά, κάτι που κίνησε υποψίες ότι κάτι συμβαίνει.

Η ανήλικη εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία διορίσθηκε για τη διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνη.

Το όχημα του φερόμενου ως δράστη, μεταφέρθηκε στην αρμόδια αστυνομική Υπηρεσία προκειμένου εξερευνηθεί για βιολογικό υλικό, που ενδέχεται να δώσει απαντήσεις.

Ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του και αρνείται κατηγορηματικά το κατηγορητήριο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι κάτοικοι στο χωριό που διέμενε το διαζευγμένο ζευγάρι κάνουν λόγο για «παραβατική συμπεριφορά» του 47χρονου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA