Σοκάρει το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και καταγράφει τη στιγμή νωρίτερα σήμερα (8/3) που αυτοκίνητο παρασύρει το τρίχρονο παιδί στη Λάρισα, στην περιοχή της Χαραυγής δίπλα στην παιδική χαρά του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας.
Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, το αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα όταν χτύπησε το παιδί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό του.
Η κατάσταση του τρίχρονου παιδιού χαρακτηρίζεται απο τους θεράποντες γιατρούς ως σταθερή με την αξονική που έγινε στο κεφάλι του να φαίνεται ότι είναι καθαρή και χωρίς να υπάρχουν κάποια στοιχεία που να ανησυχήσουν πολύ τους γιατρούς.
- Έχουμε γη, δεν έχουμε χέρια - Η «βόμβα» που απειλεί να αφήσει τα ράφια άδεια
- Πέθανε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μητσιώνης: Θλίψη στην ΕΡΤ - «Λύγισε» η παρουσιάστρια
- Πλακιάς για Καρυστιανού: «Όποτε τη βλέπω θα την παίρνω αγκαλιά - Από τους πρώτους που ζητούσε δικαίωση»
- «Η Boca Juniors είναι ολόκληρη η ζωή μου» - Το Reader στο ιστορικό La Bombonera
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.