Μία γυναίκα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό από τον άντρα της. Σύμφωνα με το onlarissa, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης (03/08), όταν ο άντρας που είναι γνωστός στην πόλη για την επιχειρηματική δραστηριότητά του, άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του, εργαζόμενη σε σώμα ασφαλείας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λόγος ήταν επειδή η τελευταία τού είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά. Η 43χρονη νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Συνελήφθη ο δράστης
Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και τη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.
Η γυναίκα αναμενόταν σήμερα να μπει στο χειρουργείο, ενώ ο σύζυγός της να εμφανιστεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών. Την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος τα δύο παιδιά δεν ήταν στο σπίτι, ενώ θα επιληφθεί ψυχολόγος για τη στήριξή τους.
- Θεσσαλονικιός έκανε το Γερμανία - Ελλάδα με τα πόδια: Το μήνυμα κατά του εθισμού
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Αδιανόητο περιστατικό βίας στην Κρήτη: Μάνα και γιος φέρονται να ξυλοκόπησαν την 39χρονη σύντροφό του
- Ιρανικά ΜΜΕ: Η συμφωνία με τις ΗΠΑ περιλαμβάνει και τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.