Μια 19χρονη τουρίστρια από την Τσεχία ξεκίνησε τον περίπατος της μέχρι που έπεσε και τραυματίστηκε στο σπήλαιο Ανδρέας της παραλίας Μιλάτου που βρίσκεται στο Λασίθι της Κρήτης.
Σύμφωνα με τo cretalive η 19χρονη έκανε πεζοπορία στο σημείο, όπου γύρω στις 11:55 τραυματίστηκε πέφτοντας στο σπήλαιο.
Άμεσα ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση και στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής με 12 υπαλλήλους της 3ης ΕΜΑΚ.
Αφού οι πυροσβέστες ανέσυραν την νεαρή από το βάθος 2 μέτρων του σπηλαίου, στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


- Η Νίκαια ξενυχτά για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Συγκινητικές εικόνες από την αγρυπνία και το «αντίο» του κόσμου
- Αντί για τρένο, βγήκε καρβέλι: Το μυστικό που κρύβει ένας φούρνος σε ένα χωριό του Πηλίου
- Άγρια συμπλοκή στην Ανάβυσσο: Στο «κάδρο» των πυροβολισμών έξω από beach bar ο Αλκέτ Ριζάι
- Τα 10 καλύτερα κρυμμένα «μυστικά» του πλανήτη: Το ελληνικό νησί που σάρωσε την παγκόσμια λίστα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.