Λεωφορείο με τουρίστες κόλλησε για ώρα σε στροφή πάνω από γκρεμό, ενώ κινούνταν από το λιμάνι της Σαντορίνης στα Φηρά.
Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στενός, με απότομες στροφές και ανηφορικός. Σύμφωνα με το Mega στο σημείο είναι συχνό φαινόμενο το κυκλοφοριακό κομφούζιο και οι ουρές οχημάτων που περιμένουν για ώρα μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.
Το λεωφορείο με τους τουρίστες κόλλησε σε μία στροφή του δρόμου και προκλήθηκε τεράστια ταλαιπωρία τόσο για τους επιβάτες όσο και για όλους όσοι περνούσαν με τα οχήματά τους από το σημείο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.