Μενού
limeniko
Λιμενικό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στην εντατική του νοσοκομείου Κωνσταντινούπολης συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Τούρκος μεγιστάνας, Αλί Σαμπαντσί, που μαζί με τη σύζυγό του τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το ταχύπλοο σκάφος τους προσέκρουσε σε βράχο, λίγο έξω από τη Λέρο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, που επικαλείται ο ΑΝΤ1, η κατάσταση και των δύο, που νοσηλεύεται στο αμερικάνικο νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, εμφανίζει βελτίωση καθώς σταθεροποιήθηκε. 

Το χρονικό

Το ζευγάρι μαζί με τα δύο του παιδιά επέβαινε στο ταχύπλοο σκάφος της θαλαμηγού του, όταν από άγνωστη αιτία προσέκρουσε σε βράχουν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή νότια των Λειψών.

Εκείνη τη στιγμή η οικογένεια κατευθύνονταν προς τη Λέρο, προκειμένου να φάει μεσημεριανό. Οδηγός του ταχύπλοου ήταν ο ίδιος ο επιχειρηματίας, με τον κυβερνήτη του σκάφους να βρίσκεται στο πίσω μέρος μαζί με τα παιδιά, σπρώχνοντάς τα για να σωθούν. 

«Μάχη» για αρκετές ώρες στο νοσοκομείο Λέρου

Με τη βοήθεια του καπετανιού, που είχε πέσει στο νερό, το Λιμενικό κατάφερε να ανασύρει σε σοβαρή κατάσταση τον Τούρκο επιχειρηματία και τον μετέφερε μαζί με τη σύζυγό του στο νοσοκομείο Λέρου. Εκεί, το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσε πραγματική «μάχη» για να τον κρατήσει στη ζωή.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας, «Pegasus», νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του νησιού, μέχρι που αποφασίστηκε η διακομιδή του στη γειτονική χώρα και πιο συγκεκριμένα την Κωνσταντινούπολη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA