Την οδό της καταστολής με νομικά μέσα ακολουθούν οι αρχές της Λέσβου ενάντια στους εκεί αγρότες που έχουν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, διενεργώντας προανακρίσεις με ό,τι πρόφαση μπορούν να βρουν.
Όπως μεταφέρει το «Εξελίξεις Τώρα» του MEGA, το τμήμα Τροχαίας απέστειλε έγγραφο προς την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σχετικά με προανάκριση για παρακώλυση συγκοινωνιών από τους αγρότες.
Ο περιφερειάρχης ανέφερε στην εκπομπή πως στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων στο νησί, άτομα είχαν συμμετάσχει σε αποκλεισμό του λιμανιού, με αποτέλεσμα το πλοίο να φύγει άδειο. Οι δράσεις αυτές αντιστοιχούν στος 5/12 και στις 8/12 του 2025.
Αγρότες: Ψάχνει για «δωσίλογους» η Τροχαία
Τώρα, οι αρχές αναζητούν τα άτομα που έλαβαν μέρος στις κινητοποιήσεις μέσω των αριθμών κυκλοφορίας των οχημάτων τους, αλλά και των αναλυτικών στοιχείων των μηχανημάτων τους.
Ο ίδιος ο περιφερειάρχης είπε στην εκπομπή πως αυτού του τύπου το «φακέλωμα» δεν έχει ξαναπαρατηρηθεί ποτέ κατά τη θητεία του.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.