Μια 16χρονη και ένα αγόρι μόλις 8 ετών επιτέθηκαν και λήστεψαν ηλικιωμένη γυναίκα στο Μενίδι, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα για να μπει στο εσωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, με το βίντεο να αποτυπώνει τη στιγμή της επίθεσης και τις απεγνωσμένες εκκλήσεις της γυναίκας για βοήθεια. Οι φωνές της κινητοποίησαν τους κατοίκους της γειτονιάς, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία.
Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους δύο ανήλικους να κρύβονται πίσω από σταθμευμένο όχημα σε κοντινή απόσταση και προχώρησαν στη σύλληψή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη είναι συγγενικό πρόσωπο εν ενεργεία βουλευτή, γεγονός που έδωσε ιδιαίτερη δημοσιότητα στην υπόθεση.
Κατά τον έλεγχο των στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι το 8χρονο παιδί είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για παρόμοιο περιστατικό μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερο λόγω της ηλικίας του.
- Αραβικά ΜΜΕ: Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Ίσως να ανακοινωθεί τις επόμενες 24 ώρες
- Σταύρος Φλώρος: Ποιος είναι ο Έλληνας γιατρός που τον έχει αναλάβει στο Μαϊάμι - Τα νεότερα για την υγεία του
- Θα μπορούσε η οσμή στην Αττική να οφείλεται σε προπάνιο ή βουτάνιο; Ακόμη ένα σενάριο που μπαίνει στο τραπέζι
- «Αυτό είναι η Ελλάδα, ρε δεν ντρέπεστε λίγο;» Το ομοφοβικό σχόλιο Μπέου για Akyla και Καπουτζίδη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.