Μενού
Αστυνομία σε δημαρχείο
Αστυνομική επιχείρηση σε δημαρχείο | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στο δημαρχείο Βούλας - Βουλιαγμένης - Γλυφάδας, με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, δήμαρχο της πόλης, να κάνει λόγο πως ένοπλοι μπήκαν μέσα στο κτίριο και έφυγαν «άπραγοι».

«Μπήκαν στο δημαρχείο Βούλας - Βουλιαγμένης - Γλυφάδας, αφού πρώτα εξουδετέρωσαν τον άνθρωπο που βρισκόταν στο επιχειρησιακό κέντρο του Δήμου και εκείνη την ώρα πετούσε το ένα από τα δύο drone, τα οποία πετούν για την πυρασφάλεια της περιοχής» είπε ο κ . Κωνσταντέλλος.

«Αφού έσπασαν την πόρτα, τον ανάγκασαν να κατεβάσει το drone και τον κράτησαν σε μία ιδιότυπη αιχμαλωσία μέχρι να ολοκληρώσουν τη ληστεία» συνέχισε ο δήμαρχος Βούλας - Βουλιαγμένης - Γλυφάδας, ξεκαθαρίζοντας πως το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/6).

«Έσπασαν τον συναγερμό και λειτούργησαν πολύ γρήγορα έως ότου φτάσει η αστυνομία. Βγήκαν από μία πόρτα, μπήκαν στη γραμματεία και στο δικό μου γραφείο και αφαίρεσαν κάτι παλιά τηλέφωνα και στυλό πολυτελείας» τόνισε.

«Άφησαν πίσω μία διαδικασία διάλυσης. Δεν ξέρω τι έψαχναν, πάντως η επιχείρησή τους δεν ήταν αντάξια των 10 - 12 λεπτών που διήρκησε» κατέληξε ο δήμαρχος Βούλας - Βουλιαγμένης - Γλυφάδας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA