Αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του ηλικιωμένου, που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του, στην οδό Αγίας Λαύρας στο Γουδί και τον συνέλαβαν.
Οι άνδρες των ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμα του ηλικιωμένου τον οποίο και συνέλαβαν, με τον τελευταίο να μην προβάλει αντίσταση, σύμφωνα με πληροφορίες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι την Τετάρτη (13/09), οι κάτοικοι άκουσαν έναν πυροβολισμό από το διαμέρισμα. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι έχει μία οπή στην τζαμαρία και οι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία.
Όταν πήγαν σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί, εκείνος άρχισε να τους φωνάζει να φύγουν και να μην προσπαθήσουν να μπουν γιατί θα πυροβολήσει.
- Μίνα Καραμήτρου: Αποχαιρέτησε το OPEN - Οι ατάκες του Στραβελάκη για τη συνεργασία τους
- Τι προκαλεί τρόμο για τα ΑΙ γυαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη
- Νάντια Μπουλέ: Περικυκλωμένη από ψάρια - «Δεν πιστεύω να ήταν λαγοκέφαλοι;» τη ρώτησαν
- Oι millennials παίρνουν αποστάσεις από τους γονείς τους και υπάρχει λόγος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.