Επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς το Περιστέρι, αφού η αστυνομία κατάφερε να απομακρύνει από το σπίτι όπου είχε ταμπουρωθεί, τον εργάτη που απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές κατάφεραν να βγάλουν τον άντρα από το διαμέρισμα, και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου για τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (25/10) περί το μεσημέρι, στην οδό Καλειδώνος.
Περιστέρι: Ερωτηματικά για την πράξη του εργάτη
Αναφέρεται πως ο ιδιοκτήτης σπιτιού επί της προαναφερθείσας οδού, είχε παραχωρήσει τα κλειδιά του σπιτιού του σε ελαιοχρωματιστή, για να εκτελέσει εργασίες.
Κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης κάλεσε στο τηλέφωνο της κατοικίας, και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος. Ο ιδιοκτήτης φέρεται να ζήτησε από τον ελαιοχρωματιστή να αφήσει τα κλειδιά και να φύγει.
Ο άνδρας τότε κλειδώθηκε μέσα στο διαμέρισμα και άρχισε να απειλεί ότι θα αυτοκτονούσε, χωρίς να είναι ξεκάθαρο το γιατί.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.