Λήξη συναγερμού σήμανε στο Περιστέρι, λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (25/9) αναφορικά με το ύποπτο αντικείμενο που εστάλη στο γραφείο του δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ δεν εντόπισαν επικίνδυνο περιεχόμενο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τα τελευταία λεπτά.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμανε συναγερμός, καθώς άγνωστοι απέστειλαν στο γραφείο του Ανδρέα Παχατουρίδη, μια γλάστρα που είχε πάνω της έναν φάκελο με σκόνη.
Υπάλληλος του δήμου ειδοποίησε τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας προκειμένου να προχωρήσουν σε επιχείρηση περισυλλογής του ύποπτου φακέλου και ελέγχου του περιεχομένου του.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.