Μενού
pyrotexnourgos
Πυροτεχνουργός στο κέντρο της Αθήνας (φωτογραφία αρχείου) | ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Λήξη συναγερμού σήμανε στο Περιστέρι, λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (25/9) αναφορικά με το ύποπτο αντικείμενο που εστάλη στο γραφείο του δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ δεν εντόπισαν επικίνδυνο περιεχόμενο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τα τελευταία λεπτά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμανε συναγερμός, καθώς άγνωστοι απέστειλαν στο γραφείο του Ανδρέα Παχατουρίδη, μια γλάστρα που είχε πάνω της έναν φάκελο με σκόνη.

Υπάλληλος του δήμου ειδοποίησε τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας προκειμένου να προχωρήσουν σε επιχείρηση περισυλλογής του ύποπτου φακέλου και ελέγχου του περιεχομένου του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...