Κλειστό για δύο ημέρες θα παραμείνει, με ισχύ από σήμερα το πρωί, ένα από τα πλέον γνωστά καφέ εστιατόρια της Βάρκιζας, αφού η ΑΑΔΕ ξεσκέπασε παρατυπίες με αδήλωτες αποδείξεις της επιχείρησης.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ διαπίστωσαν ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση, για τρεις εβδομάδες, από τις 7 έως τις 29 Μαΐου, είχε κόψει, αλλά δεν είχε διαβιβάσει στην Αρχή 1.890 αποδείξεις, συνολικής αξίας 33.500 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ που ο έλεγχος διαπίστωνε όλα αυτά, ο λογιστής της εταιρείας άρχισε απομακρυσμένα να διαβιβάζει, κατόπιν εορτής, τις αποδείξεις, που είχε «ξεχάσει» το εστιατόριο να διαβιβάσει στο σύστημα.
Η επιχείρηση σφραγίστηκε για 48 ώρες και της επιβλήθηκε πρόστιμο 2.700 ευρώ, ενώ οι ελεγκτές «οργώνουν» τα φορολογικά στοιχεία των προηγούμενων χρήσεων, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλες φορολογικές παραβάσεις.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.