Φαίνεται πως η θαλάσσια πανίδα της Θεσσαλονίκης είναι άκρως εξοικειωμένη με την ανθρώπινη παρουσία, καθώς μία γιγάντια θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε σήμερα σε παραλία, κολυμπώντας δίπλα στους λουόμενους.
Ο ασυνήθιστος επισκέπτης φάνηκε στην ακτή του Σταυρού Θεσσαλονίκης, να κολυμπά αμέριμνα δίπλα στους ανθρώπους που είχαν συρρεύσει για το μεσημεριανό τους μπάνιο, όπως μεταφέρει το thestival.
Σε βίντεο φαίνονται λουόμενοι να προσεγγίζουν τη χελώνα και να τη σηκώνουν από το καύκαλό της, και άλλους να την πιάνουν από το πτερύγιο, συνοδεύοντάς την προς τα βαθιά.
- Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Φοιτητής απειλεί να πέσει από τον τρίτο όροφο
- Έλληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Μελισσοκόμος εξαπέλυσε σμήνη κατά αστυνομικών για να σώσει καρκινοπαθή φίλο της από την έξωση
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.