Μενού
loutsa-ektelesi
Τη σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης στη Λούτσα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σειρά ενδείξεων και πληροφοριών ότι ο συλληφθείς στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Τούρκος υπήκοος ήταν πιθανόν ο πληροφοριοδότης των δραστών της μαζικής δολοφονίας στη Λούτσα, διαθέτει η ΕΛΑΣ και η ΕΥΠ. Κάτι βεβαίως που απομένει να επιβεβαιωθεί από την περαιτέρω έρευνα.

Ο εν λόγω Τούρκος που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση για Μυτιλήνη φέρεται να υποστήριξε αρχικά στους αστυνομικούς ότι ήταν «γκιουλενιστης». Ο συλληφθείς, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη της εφημερίδας «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, είχε τέσσερις κάλυκες από σφαίρες των 9 χιλιοστών στην τσέπη του και ήδη ερευνάται αν προέρχονται από τη δολοφονική επίθεση στη Λούτσα.

Ακόμη εξετάζεται αν υπάρχουν ίχνη της παρουσίας του στο οίκημα που είχαν διαμείνει τις τελευταίες εβδομάδες τα θύματα και το οποίο εντοπίστηκε από τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επιπρόσθετα, σημαντική θεωρείται η εξέταση του κινητού του. Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα σχεδίαζαν τη μετεγκατάσταση στη Γερμανία αλλά τα πρόλαβαν μέλη αντιπάλων συμμοριών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA