Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Μια υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανηλίκου εξετάζουν οι Αρχές έπειτα από την καταγγελία δύο γονιών ότι το απόγευμα της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου άγνωστος άνδρας πλησίασε την 8χρονη κόρη τους και προσπάθησε να τη βάλει στο αμάξι του, στην περιοχή της Μαγούλας.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το παιδί, ο μυστηριώδης άντρας, ο οποίος επέβαινε σε ένα γκρι ΙΧ, την προσέγγισε ενώ επέστρεφε με τα πόδια από την παιδική χαρά προς το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σταμάτησε το αυτοκίνητό του δίπλα της και προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα, ωστόσο το κορίτσι δεν απάντησε και ο οδηγός επέμεινε καλώντας την να μπει στο αμάξι του. Τότε εκείνος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να την βάλει μέσα αλλά η 8χρονη έτρεξε προς την παιδική χαρά για να ζητήσει βοήθεια. Εκείνος προσπάθησε να την ακολουθήσει με τα πόδια, αλλά μετά από λίγο επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι του και το είπε στη μητέρα της η οποία μετέβη στο Τμήμα Μαγούλας και ανέφερε το εν λόγω περιστατικό. Σημειώνεται ότι πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA