Μενού
ektelesi-mandra
Το σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης στη Μάνδρα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση θα κάνει ο Αλέξης Κούγιας, κατόπιν εντολής των παιδιών του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα, εναντίον γυναίκας που ισχυρίστηκε στα ΜΜΕ πως ήταν σύντροφος του θανόντα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου, η οικογένεια θα διεκδικήσει και αποζημίωση από τη γυναίκα λόγω «καθημερινής προσβολής του νεκρού». 

«Όλα όσα αναφέρει, σύμφωνα με τους συγγενείς του αείμνηστου Γιαλιά, η δήθεν καθημερινή σύντροφός του είναι όλα αποκυήματα της φαντασίας της. Οι κωμικού περιεχομένου εμφανίσεις της, με τους λυγμούς, τις λιποθυμίες και τις τάσεις αυτοκτονίας έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής στους συγγενείς του αείμνηστου θύματος και με την αμέσως επόμενη κίνησή της, ειδικά αν τολμήσει να αναφερθεί στα παιδιά του θύματος, θα ενεργοποιηθεί σε βάρος της η αυτόφωρη διαδικασία», συνεχίζει η ανακοίνωση. 

«Ο Χρήστος Γιαλιάς μαζί με τα παιδιά του και την μητέρα της 4χρονης κόρης του εργαζόντουσαν από 15 έως 20 ώρες καθημερινά στον ίδιο χώρο, στον οποίο ουδέποτε είχε εμφανιστεί η συγκεκριμένη  Αλβανίδα, δήθεν σύντροφος του αείμνηστου Χρήστου Γιαλιά και πιθανότατα το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν στο προσωπικό του περιβάλλον, χωρίς καμία άλλη κοινωνική συμμετοχή. Αυτές οι υπερβολικές αντιδράσεις δημιουργούν υποψίες στην οικογένεια για το τί ακριβώς έχει συμβεί και θα ζητήσουν από την ΥΔΕΖΗ να διερευνήσει πολύ σοβαρά το κοινωνικό της περιβάλλον, ώστε να διερευνηθεί κάθε πτυχή, με απόλυτο στόχο τη διαλεύκανση του εγκλήματος και την αποκάλυψη των δραστών», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Τι είπε η γυναίκα που δήλωσε σύντροφος του Χρήστου Γιαλιά

«Ήμασταν πολύ δεμένοι, χωρίς εμένα μόνο στη δουλειά πήγαινε. Δεν έχει νόημα η ζωή μου. Όλοι το ξέρανε για εμάς. Είναι όλη μου η ζωή δεν μπορώ να το πιστέψω, δε γίνεται να πεθαίνει έτσι ο Χρήστος μου», είπε στον ALPHA η γυναίκα.

«Ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος. Τον ζήλευα πάρα πολύ, όσον αφορά την πρώην του δεν είχαμε προβλήματα απλά τον ζήλευα. Ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ πάθος, ήταν ό,τι μπορούσα να ζητήσω σε έναν άνδρα. Ήταν σε όλα κύριος (...) Πάντα είχε το νου του, αλλά όχι ότι φοβόταν» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA