Μενού
mandra-ektelesi
Το όχημα του επιχειρηματία που εκτέλεσαν στη Μάνδρα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη η οικιακή βοηθός του 59χρονου επιχειρηματία, που έπεσε νεκρός μετά το μαφιόζικο χτύπημα στη Μάνδρα

Ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος στο όχημά του, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του. Οι δράστες τον είχαν σκοτώσει ανοίγοντας πυρ σε βάρος του και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό του. 

«Είμαι σοκαρισμένη» δήλωσε η εργαζόμενη του θύματος, που ασχολούνταν με το εμπόριο κρεάτων και είχε διατελέσει πρόεδρος ομάδων της β' εθνικής κατηγορίας.

«Είχα ρεπό χθες, ήρθα σήμερα στη δουλειά μου και είδα μπροστά μου τα καμμένα εξαρτήματα από το αυτοκίνητο του αφεντικού μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω» συμπλήρωσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τον ίδια, ο 59χρονος είχε πάντα μαζί του ασφάλεια, γεγονός που δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με το πού βρίσκονταν κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης.

Σημειώνεται πως η έρευνα των Αρχών για τη δολοφονία είναι σε πλήρη εξέλιξη και γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό της διαδρομής που ακολούθησαν οι δράστες.

Το σημείο όπου βρέθηκε το απανθρακωμένο σώμα του θύματος είναι απομακρυσμένο και δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας σε κοντινή απόσταση, έτσι γίνεται προσπάθεια να βρεθεί υλικό από πιο μακριά, αλλά και από το σπίτι του επιχειρηματία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA