Μενού
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης στην παρουσίαση ευρωψηφοδελτίου | EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ο πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αθλητικογράφος, Μανώλης Μαυρομμάτης, αποσωληνώθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου, 45 ημέρες μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του, ωστόσο βρίσκεται ακόμα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». 

Ο γιος του, Μιχάλης, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα και ανέφερε ότι είναι συγκρατημένα αισιόδοξος, τονίζοντας πως η μητέρα του, Ρένα Βενιέρη, είναι σε σοβαρή κατάσταση.

«Δεν έχουμε αποφύγει εντελώς τον κίνδυνο, οπότε θέλει προσοχή, ειδικά για την μητέρα μου, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Επισκεπτήρια επιτρέπονται αυστηρά και μόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού. Δόθηκε πολύ αίμα για τα χειρουργεία τους».

«Όποια/ος είναι εντός Αττικής και θέλει/μπορεί να κάνει αιμοδοσία προς αναπλήρωση, αυτή γίνεται απευθείας στο Γεννηματάς. Εκτός Αττικής σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Και στις δύο περιπτώσεις αναφέρει τα επίθετα των γονιών μου που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Γεννηματάς. Έχουμε δρόμο ακόμη, οπότε χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους» είπε ο Μιχάλης Μαυρομμάτης.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA