Με ανάρτηση στην ομάδα «Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023», η πρόεδρος Μαρία Καρυστιανού έκανε κάλεσμα σε όλα τα μέλη της, να στείλουν φωτογραίες ή βίντεο από την εμπορική αμαξοστοιχία.
Η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της Μάρθης που σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, καλεί παράλληλα τα μέλη της ομάδας, να επικοινωνήσουν μαζί τον σύλλογο μέσα από το email: sillogos.tempi.2023@gmail.com.
«Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους πολίτες της Ελλάδας, εάν κάποιος έχει φωτογραφία ή βίντεο από το φορτηγό -τρένο που ενεπλάκη στο δυστύχημα την 28-02-2023 κατά τη διαδρομή του να επικοινωνήσει μαζί μας στο email: sillogos.tempi.2023@gmail.com» σημειώνει στη σχετική ανάρτηση.
Μαρία Καρυστιανού: Η ανάρτηση για τα Τέμπη
«Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους πολίτες της Ελλάδας, εάν κάποιος έχει φωτογραφία ή βίντεο από το φορτηγό -τρένο που ενεπλάκη στο δυστύχημα την 28-02-2023 κατά τη διαδρομή του να επικοινωνήσει μαζί μας στο email: sillogos.tempi.2023@gmail.com
Σύλλογος Συγγενών θυμάτων Δυστυχήματος Τεμπών 2023».
- Το παρεκκλήσι στο κέντρο της Αθήνας που ήταν μπαρουταποθήκη για τους αγωνιστές του 1821
- «Αυτό είναι από τον Γιώργο»: Μια πανέμορφη ιστορία για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Αυτή είναι η πιο ακριβή γειτονιά στον κόσμο: Διαμερίσματα εκατομμυρίων με θέα Μεσόγειο
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τραγούδι που δεν πρόλαβε να ηχογραφήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.