Μενού
Η Μαρία Καρυστιανού
Παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού φωτογραφικής έκθεσης για τα Τέμπη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης αναφέρθηκε η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023» και μητέρα της Μάρθης που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα του θεσσαλικού κάμπου.

«Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών αριθμεί το υπουργικό συμβούλιο» ανέφερε αρχικά η Μαρία Καρυστιανού, για να προσθέσει πως «στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων».

Στην ίδια ανάρτηση, η Μαρία Καρυστιανού ασκεί κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντας λόγο πως «νομίζετε με τον υποθάλπετε τη διαφθορά, καταφέρνετε και επιδεικνύετε δύναμη».

Μαρία Καρυστιανού: Η ανάρτησή της για τον ανασχηματισμό

«Οι άνθρωποι που παύουν να είναι άνθρωποι

Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών αριθμεί το υπουργικό συμβούλιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι αποφάσισε να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση.»

Στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων! 

Όμως κ. Μητσοτάκη τα αίσχη που έχετε διαπράξει, με κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχει πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας, κάθε Έλληνα. 

Νομίζετε με το να υποθάλπετε τη διαφθορά,  καταφέρνετε να επιδεικνύετε δύναμη… 

Απαρχής του κόσμου η αληθινή δύναμη είχε πρόσωπο αγάπης και όχι εξουσίας

Όλες οι σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού που αφορούν στην υπουργοποίηση των όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν  κάτω από εντολές σας  στο «μπάζωμα» της αλήθειας των Τεμπών, είναι,πέρα για πέρα, η απόδειξη της φθηνής σας αξίας και της φτωχής αντιληπτικότητας σας σε ότι αφορά το ιδανικό των ανθρώπων που γεννήθηκαν και ζουν σε αυτή τη χώρα. 

Σε ό,τι αφορά εμάς, που κλαίμε τα καμμένα παιδιά μας, αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση ότι εργαζόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή της αδιαπραγμάτευτης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  της απόλυτα εναρμονισμένης με την ΗΘΙΚΗ…»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA