Η Μαρινέλλα έχει επιστρέψει στο σπίτι της τα τελευταία 24ωρα, έπειτα από το εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο που νοσηλευόταν, με την Έλλη Αυξεντίου να μεταφέρει στο Πρωινό τα τελευταία νέα για την υγεία της.
«Η Μαρινέλλα δεν έφυγε περπατώντας από το Υγεία για να πάει σπίτι της. Το ότι πήγε σπίτι, δεν σημαίνει ότι τελείωσε, ότι είναι καλά και ότι κάθε μέρα έχουν πάρτι και γιορτή. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, έχει πάθει ένα βαρύτατο και εκτεταμένο εγκεφαλικό επεισόδιο η Μαρινέλλα.
Ναι μεν πήγε σπίτι της, γιατί δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία της, αλλά από εκεί και πέρα το δωμάτιο στο οποίο είναι έχει μηχανήματα νοσοκομείου. Έχει μια φροντίδα ιδιαίτερη, την επισκέπτονται λίγοι άνθρωποι, δεν μπορεί να μπει ο καθένας. Δεν είναι ότι πήγε σπίτι και μαζεύονται όλοι οι φίλοι και όλη η γειτονιά. Τα πράγματα είναι και εκεί “στενά”, σαν να είναι σε ένα πιο οικείο νοσοκομείο» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.
«Φρούριο το σπίτι της μεγάλης κυρίας. Σαφώς και απαγορεύονται οι επισκέψεις για να μην υπάρξει μετάδοση κάποιων λοιμώξεων και μικροβίων. Στο πλευρό της συνεχίζει να βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα, που δεν την έχει αφήσει λεπτό καθώς και οι δύο συνεργάτιδές της. Το σπίτι έχει πάρει μια νοσοκομειακή μορφή και σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν η παραμονή στο νοσοκομείο είναι μεγάλη, προτιμάται να υπάρξει εξιτήριο για να μην υπάρξουν ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.