Μενού
super market
Σούπερ Μάρκετ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Οι δικαιούχοι του Market Pass θα λάβουν διπλή δόση θα λάβουν το Σεπτέμβριο, μετά την τρίμηνη παράταση που αποφάσισε να δώσει στην επιδότηση το οικονομικό επιτελείο. Οι παλαιοί δικαιούχοι δε χρειάζεται να κάνουν εκ νέου αίτηση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι νέοι δικαιούχοι θα περιμένουν να ανοίξει η πλατφόρμα στο τέλος Αυγούστου.

Παράλληλα, τον Σεπτέμβριο, αναμένεται και η καταβολή του Youth Pass στους νέους.

Οι παλαιοί και οι νέοι δικαιούχοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να σπεύσουν να επιταχύνουν την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων καθώς, ναι μεν έχει δοθεί παράταση, αλλά είναι ακόμη περίπου 900.000 φορολογικές δηλώσεις σε εκκρεμότητα και το Market Pass εξαρτάται από τα εισοδήματα του 2022.

H επιδότηση του 10% επεκτείνεται και καλύπτει την περίοδο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου. Άρα μέχρι τον Οκτώβριο θα ισχύει ο νέος κύκλος του Market Pass και είναι από 22 έως 100 ευρώ το μήνα. Εξαρτάται από τον αριθμό των μελών της οικογένειας

Τα ποσά αυτά θα τα λάβουν στο 100% όσοι ζητήσουν να πιστωθούν στην άυλη ψηφιακή κάρτα. Όσοι επιλέξουν τον τραπεζικό λογαριασμό θα τα λάβουν κουρεμένα κατά 20%, άρα θα λάβουν το 80% του ποσού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA