Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα ΑΤΜ που βρισκόταν έξω από σούπερ μάρκετ στο Μαρκόπουλο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 05:00, στη λεωφόρο Μαρκοπούλου, όταν άγνωστοι προκάλεσαν ισχυρή έκρηξη καταστρέφοντας ολοσχερώς το μηχάνημα.
Επιπρόσθετα, από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές φθορές και στην πρόσοψη του καταστήματος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί υπολείμματα εκρηκτικών υλών, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
- Κράξιμο στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τον καφέ στην κηδεία της Μαρινέλλας: «Είμαστε έρμαια του τίποτα»
- Γιατί εμφανίστηκαν ξανά τα κίτρινα καπάκια στην Coca Cola - Ποιος ο συμβολισμός τους
- Ιωάννα Τούνη: Την ενοχή των κατηγορουμένων πρότεινε η Εισαγγελέας - Ξέσπασε σε κλάματα η influencer
- Live η δίκη για τα Τέμπη μετά το χάος της προηγούμενης φοράς - Όλες οι εξελίξεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.