Συνελήφθησαν, στα πλαίσια του αυτοφώρου, το βράδυ της Δευτέρας (14-8-2023) στο Μαρούσι, από αστυνομικούς Ομάδα ΔΙΑΣ δύο ανήλικοι, ηλικίας 15 και 16 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία από κοινού, κατ' εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 2 ανηλίκους, εκ των οποίων ο ένας αντιλήφθηκε τις προθέσεις τους και τράπηκε σε φυγή, ενώ με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το τσαντάκι του άλλου ανηλίκου, ο οποίος προέβαλε αντίσταση, και κατάφερε να ξεφύγει.
Κατά την προσπάθεια του δεύτερου ανήλικου να διαφύγει οι κατηγορούμενοι, τον χτύπησαν στο πρόσωπο. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους προσέγγισαν μια παρέα ανηλίκων, που βρισκόταν σε κοντινό σημείο και με χρήση σωματικής βίας και απειλές απέσπασαν το τσαντάκι του ενός.
Οι αστυνομικοί που μετέβησαν άμεσα στο σημείο κατάφεραν να εντοπίσουν τους κατηγορουμένους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των παραπάνω αξιόποινων πράξεων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.