Μενού
Διάδρομος και καθίσματα αεροπλάνου
Εσωτερικό αεροπλάνου | Have a nice day Photo/Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Εκνευρισμένοι ήταν οι Έλληνες επιβάτες, που ήταν χθες, Κυριακή (10/12) στην «πτήση θρίλερ» Μπέργκαμο - Αθήνα, η οποία έκανε κύκλους στον αέρα λόγω βλάβης που εμφάνισε το αεροπλάνο.

«Είμαι έξαλλη, νηστική, είμαστε εδώ περιμένοντας μία ενημέρωση και δεν μας έχουν δώσει ούτε ένα νερό τόσες ώρες στο αεροπλάνο. Και περιμένουνε ακόμα να μάθουμε πού θα πάμε, αλλά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση» είπε μία επιβάτης.

«Μάς ενημέρωσαν ενώ έχουμε βγει με πρόβλημα στην πόρτα, ότι κάτι είχε πρόβλημα, γεγονός που δεν μας το είπαν από την αρχή ή δεν καθυστέρησαν εξαρχής για να το φτιάξουν το αεροπλανάκι και να φύγουμε, μας είπαν ότι θα καθυστερήσει το αεροπλάνο 40 με 45 λεπτά, αφού είχε προηγηθεί καβγάς όπου με ενημέρωσαν πως θα πάρω αποζημίωση» σημείωσε άλλη επιβάτης.

«Απογειώθηκε το αεροσκάφος και κάπου εκεί ενδιάμεσα πάνω από το Μπέργκαμο, όπως φεύγαμε για Μαλπένσα, μάς είπαν ότι πρέπει να γυρίσουμε γιατί το αεροπλάνο είχε βλάβη, αλλά δεν μας είπαν τι βλάβη είχε. Είχε το φτερό, είχε ο κινητήρας, είχε κάτι άλλο, τίποτα δεν μάθαμε».

«Θα μας αλλάξουν αεροπλάνο, εάν φτιάχνεται αυτό το κολοκύθι που μας πετάνε. Λοιπόν, καλό θα ήταν η Ryanair να κάνει κανένα σέρβις στα μηχανάκια της πριν βάζει τον κόσμο μέσα, εντάξει, μπράβο» κατέληξε.

Πτήση Μπέργκαμο - Αθήνα: Το χρονικό

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία για εκατοντάδες Έλληνες, που είχαν ταξιδέψει στο Μιλάνο το Σαββατοκύριακο, και επέστρεψαν χθες (10/12) στην Αθήνα, καθώς το αεροπλάνο τους έκανε αρκετούς κύκλους πάνω από το Μπέργκαμο.

Σύμφωνα με το Mega, το «θρίλερ» στην πτήση Μπέργκαμο - Αθήνα ξεκίνησε, όταν εντοπίστηκε πρόβλημα στην πόρτα του αεροπλάνου. Ενώ η πτήση ήταν προγραμματισμένη να απογειωθεί στις 19:15 το απόγευμα της Κυριακής, υπήρξε, σύμφωνα με τους επιβάτες, μία καθυστέρηση των 30 λεπτών.

Στη συνέχεια το αεροπλάνο απογειώθηκε, ωστόσο, όπως καταγγέλλουν οι επιβάτες, δεν μπορούσε να πάρει ύψος και για πολλή ώρα έκανε κύκλους πάνω από την περιοχή. Τελικά το αεροσκάφος προσγειώθηκε και πάλι στο Μπέργκαμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA