Μενού
Διαμαρτυρία για την έμφυλη βία
Διαμαρτυρία για την έμφυλη βία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Θύμα κακοποίησης από τον εν διαστάσει σύζυγό της έπεσε μία 26χρονη και μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού, η οποία κατήγγειλε πως ο σύντροφός της τής έκαψε το σπίτι και της έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου.

Μιλώντας στο Star και στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιέγραψε τις απειλές και τις επιθέσεις που έχει δεχθεί, ενώ καταγγέλλει τη χαλαρότητα με την οποία η ΕΛΑΣ έχει αντιμετωπίσει τις καταγγελίες της.

«Είμαι κακοποιημένη και έχω κινηθεί νομικά για ενδοοικογενειακή βια. Αφού έφυγα από το σπίτι πέρσι την Κυριακή του Πάσχα, έγινε εμπρησμός με αποτέλεσμα να γίνει μήνυση εκ μέρους μου. Μετά απ' αυτό, ήρθε και μου έκοψε τα φρένα από το αμάξι, ενώ στο δικό μου έχει προσπαθήσει να με εκτοπίσει από βουνό την ώρα που οδηγούσα» είπε το 26χρονο θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Τι κατήγγειλε η 26χρονη που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας

«Δεν έχω βρει ησυχία, δεν έχω μπορέσει να καταφέρω κάτι από νομικής άποψη, πέρα από τις μηνύσεις. Συνεχίζει να ενοχλεί και να παίρνει το παιδί. Στην αρχή του γάμου δεν ήταν κακοποιητικός, στη συνέχεια ναι, καθώς επιχείρησε να με σκοτώσει τρεις φορές, μερικές με μαχαίρι, τη γλίτωσα με θαύμα και τις υπόλοιπες με τα χέρια» συνέχισε η 26χρονη.

Διευκρίνισε πως ο εν διαστάσει σύζυγός της την απομάκρυνε από τους γονείς και τους υπόλοιπους φίλους της, της έλεγχε το κινητό ενώ όταν απομακρύνθηκε από το σπίτι, απείλησε τόσο την ίδια όσο και το παιδί τους.

«Η Ελληνική Αστυνομία μου έδωσε οδηγίες μόνο για τις μηνύσεις και για τίποτα άλλο, κατά τ' άλλα πρότεινε να κάνω υπομονή» πρόσθεσε για το πώς αντιμετωπίζει η ΕΛΑΣ την περίπτωσή της.

«Έχει παραδεχθεί πως τη συγκεκριμένη ημέρα μπήκε μέσα, μετά την πυρκαγιά στριφογύριζε στο σπίτι. Συνέχιζε να απειλεί στα τηλέφωνα και υπάρχουν στοιχεία για τις πράξεις του» συμπλήρωσε για τον εμπρησμό του σπιτιού της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA