Ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και της Παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς οδήγησε στη ματαίωση πρωινής πτήσης της αεροπορικής εταιρείας Arkia από Αθήνα για Τελ Αβίβ.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, οι πιλότοι του αεροπλάνου αρνήθηκαν να πετάξουν προς Ισραήλ ως αποτέλεσμα των πολεμικών συγκρούσεων, που έχουν ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή.
Εκτός της Aegean που έχει ανακοινώσει ότι μέχρι αύριο, Δεύτέρα, δεν θα πραγματοποιεί πτήσεις από Ελλάδα για Ισραήλ, προγραμματισμένες και ναυλωμένες από τη χώρα μας προς το Ισραήλ κάνουν οι εταιρείες Bluebird, ISR Air, Tuss και η Wizz Air.
Παράλληλα, πλήρωμα από την Τσεχία σε πτήση της Israir αρνήθηκε να μεταφέρει Ισραηλινούς από τη Θεσσαλονίκη στο Ισραήλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες το πλήρωμα αποφάσισε η πτήση να προσγειωθεί στην Κύπρο επικαλούμενο λόγους ασφαλείας με το αεροσκάφος να προσγειώνεται στη Λάρνακα λίγο πριν τις 6 το απόγευμα
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
- Πέθανε η Μαρινέλλα: Απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο για την απώλεια της μεγάλης ερμηνεύτριας
- Πέρασαν 6 χρόνια ή μήπως 6 μήνες από την πρώτη καραντίνα; Το Reader θυμάται την εβδομάδα που πάγωσε ο χρόνος
- Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στα ελληνικά - Και έχουμε λόγο που τα κάνουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.