Πρωταγωνιστής ενός ασυνήθιστου περιστατικού στην Εύβοια, βρέθηκε ένας μικρός μαθητής νηπιαγωγείου στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Όπως μετέδωσε το evima, το πρωί της Τετάρτης (14/09), το σχολικό πέρασε για να πάρει παιδιά Δημοτικού και Νηπιαγωγείου.
Αρχικά το λεωφορείο σταμάτησε στο Δημοτικό, άφησε τους μικρούς μαθητές και συνέχισε με τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου. Ένας μικρός μαθητής Νηπιαγωγείου, μπερδεύτηκε και κατέβηκε στο Δημοτικό. Μάλιστα, μπήκε κανονικά σε αίθουσα, κάθισε και τού έδωσαν και βιβλία.
Χρειάστηκε να φτάσει η ώρα 11:00 για να αντιληφθούν οι δάσκαλοι ότι το παιδί δεν ανήκε στο σχολείο τους και ήταν μικρότερης ηλικίας.
Αφού έγινε η αντιπαραβολή των ονομάτων με τις λίστες μαθητών του Δημοτικού, τότε αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί. Στη συνέχεια ενημέρωσαν τόσο το Νηπιαγωγείο που επίσης δεν φαίνεται να είχε αντιληφθεί την απουσία του μικρού μαθητή, όσο και τους γονείς του έτσι ώστε να πάνε στο σχολείο και να το πάρουν.
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Ντενίση κι ένας μουφτής μπαίνουν σε μία αίθουσα
- Κολομβία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 21χρονη έγκυο και της πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Θοδωρής Φέρρης: Μέθυσε σε συναυλία του στα Χανιά - «Είμαι γάμ@@@ε τα, μη με διαλύσετε»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.