Περισσότερες από τέσσερις ώρες χρειάζεται ένας μαθητής στην Αττική, για να πάει στο σχολείο του στο Κορωπί, καθώς επειδή δεν έχει βρεθεί ανάδοχος για το λεωφορείο, που θα τον μεταφέρει, αναγκάζεται να αλλάξει τρία μέσα μεταφοράς.
Ο Άγγελος, 14 ετών και μαθητής Γ' Γυμνασίου, χρειάζεται δύο ώρες για να πάει στο σχολείο του, ενώ άλλες δύο για να γυρίσει, με τον ίδιο να παραδέχεται πως «όταν πάει στο εκπαιδευτικό ίδρυμα, δεν έχει τη δύναμη να συγκεντρωθεί».
Ο μαθητής στην Αττική ξεκινάει, καθημερινά, από το σπίτι του στις 05:44 το πρωί και μετά από 10 λεπτά περπάτημα, φτάνει στην πρώτη στάση, όπου επιβιβάζεται στο λεωφορείο με δρομολόγιο «Αρτέμιδα - Αγία Παρασκευή».
Μετά από 45 στάσεις, αποβιβάζεται στον «Σταυρό», όπου παίρνει το δεύτερο λεωφορείο με προορισμό το Κορωπί, ενώ εάν σταθεί τυχερός προλαβαίνει και το τρίτο μέσο μεταφοράς, αλλιώς περπατάει για περίπου 15 με 20 λεπτά μέχρι το σχολείο του.
- «Κλασική περίπτωση Μάνδρας»: Τα μπαζωμένα ρέματα και η καταστροφή στην Άνω Γλυφάδα
- Δελιβάνη: «Θα έχω ρόλο οικονομικού συμβούλου στο κόμμα Καρυστιανού» - Οι δηλώσεις για δραχμή και αμβλώσεις
- Η αντίδραση της Φωτεινής Αθερίδου όταν τη ρωτούν για τον χωρισμό του πατέρα της με την Καρύδη
- Ο άνθρωπος που δεν νιώθει σωματικό πόνο έκανε μια τρομακτική ομολογία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.