Οι αυλές των σχολείων «πλημμύρισαν» με τις φωνές των παιδιών σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια όλης της χώρας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Η έναρξη έγινε με τον καθιερωμένο αγιασμό ενώ ο σχεδιασμός προβλέπει πως μέχρι την Παρασκευή (13/9) οι μαθητές θα έχουν πάρει τα βιβλία τους.
Η κάμερα του Action 24 βρέθηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο στο Αιγάλεω και η μικρή Ελισάβετ πριν χτυπήσει το κουδούνι είπε πως έχει άγχος και αγωνία.
Η νεαρή μαθήτρια... αγχώθηκε μόνο και μόνο στην ιδέα ότι θα πρέπει να μελετήσει το μάθημα της Φυσικής, με την ίδια να αποκαλύπτει πως έχει ακούσει τα... χειρότερα.
«Τώρα θα πάω πέμπτη και θα μάθω Φυσική. Μου έχουν πει τα χειρότερα για τη Φυσική», είπε η Ελισάβετ. Όσο για το αγαπημένο της μάθημα, είναι τα εικαστικά ενώ με ειλικρίνεια απάντησε πως θα ήθελε και άλλες διακοπές όπως όλοι αλλά... «για πάντα».
Δείτε επίσης - Με χαμόγελα και αγκαλιές η νέα χρονιά στα σχολεία: Εικόνες από τον αγιασμό
Ο Γιώργος είπε πως είναι χαρούμενος αφού θα πάει έκτη Δημοτικού και μετά στο Γυμνάσιο. «Δεν έχω αγωνία γιατί άκουσα πως η έκτη είναι επανάληψη όλων των τάξεων», ανέφερε και είπε πως δεν ήθελε άλλες διακοπές αφού «είμαι μια χαρά».
Ο Θοδωρής που θα πάει πέμπτη είπε πως ανυπομονεί και «φέτος θα έχουμε καινούργιο δάσκαλο, έχω αγωνία». Η Μελίνα που θα πάει πέμπτη νιώθει «τέλεια» και δηλώνει πως δεν έχει «καθόλου άγχος».
Η σύνδεση έκλεισε με την... αγχωμένη για τη Φυσική Ελισάβετ που ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές καλή σχολική χρονιά.
- Marfin: Την Τρίτη στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες - Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση
- Ζάκυνθος: Ποιος είναι ο ήρωας πιλότος που προσγείωσε με ψυχραιμία το F16 χωρίς σύστημα
- Μπόνι Τάιλερ: Σάλος με παρουσιάστρια που «γύρισε τα μάτια της» για τον θάνατο της τραγουδίστριας
- Πόσο κόστιζε το Πειραιάς-Σαντορίνη επί ΠΑΣΟΚ: Βρήκαμε ακτοπλοϊκό του 2001
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.