Μενού
OPAP Arena
Προετοιμασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ για τον τελικό του Conference League | EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκε μία από τις τελευταίες συσκέψεις του αρχηγείου της ΕΛΑΣ σχετικά με τα τελικά μέτρα που θα ληφθούν για τον τελικό του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (29/5).

Οι δύο ομάδες θα «κονταροχτυπηθούν» στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι η μετακίνηση των οπαδών, και δη του Ολυμπιακού. Σήμερα, σύμφωνα με το Open, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του επιχειρησιακού σχεδίου της ΕΛΑΣ.

Μεταξύ των μέτρων που λήφθηκαν και θα εφαρμοστούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τελικό του Conference League, είναι η 24ώρη φύλαξη του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας και η εγκατάσταση βάσεων αντιdrone, που θα επιτηρούν τον χώρο.

Τα τελικά μέτρα της ΕΛΑΣ για τον τελικό του Conference League

Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, ανάμεσα στα μέτρα που έλαβε η ΕΛΑΣ για τον τελικό του Conference League, είναι πως όσοι θα πάνε στο γήπεδο την Τετάρτη, θα ελεγχθούν σε πάρα πολλά σημεία μέχρι να μπουν στο γήπεδο.

Επίσης, η ΕΛΑΣ αποφάσισε στο πλαίσιο αποτροπής επεισοδίων μεταξύ οπαδών, πως κανείς δεν θα μπαίνει στα μέσα μεταφοράς, λεωφορείο ή τρένο πηγαίνοντας προς το γήπεδο, εάν δεν έχει μαζί του την ταυτότητα και το εισιτήριό του.

Ανάμεσα στα αστυνομικά μέτρα, ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η σάρωση από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) του γηπέδου, και σφραγίστηκε μέχρι την Τετάρτη η OPAP Arena.

Παράλληλα, στήθηκε η περίμετρος ασφαλείας, ολοκληρώθηκε η διανομή διαπιστεύσεων στους μόνιμους κατοίκους, ελέγχθηκε το άλσος Φιλαδέλφειας, και θα φυλάσσεται όλο το 24ώρο.

Για πρώτη φορά, μάλιστα, θα υπάρξουν πεζοπόρα τμήμα πυροσβεστικής μέσα στο γήπεδο, για να επέμβουν σε περίπτωση που πέσει κροτίδα, ενώ αποφασίστηκε πότε θα στηθούν τα αντιdrone.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA