Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (29/07) η κίνηση στους δρόμους με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς οι Αθηναίοι αναχωρούν μαζικά με πλοία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, τα πλοία με προορισμό τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα αναχωρούν για τους νησιωτικούς προορισμούς με πληρότητες που αγγίζουν μέχρι και το 100%.
Μάλιστα, τονίζεται ότι πολλοί ταξιδιώτες, που εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα για να απολαύσουν τις διακοπές τους, έχουν φτάσει τα ξημερώματα στον Πειραιά προκειμένου να επιβιβαστούν και να βρουν μια καλή θέση στο πλοίο.
Μαζικά στα πλοία για Νάξο και Πάρο
Παράλληλα, αξίζει να τονιστεί ότι πολλοί είναι οι φοιτητές και οι μαθητές που μετά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις επέλεξαν την Πάρο και τη Νάξο για το φετινό καλοκαίρι.
Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς το λιμάνι του Πειραιά θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς μέχρι τις Πύλες και περιμετρικά στους δρόμους του λιμανιού η κίνηση είναι αυξημένη.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.