Στο πλευρό των αγροτών της Νίκαιας βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στις κινητοποιήσεις τους.
Με δορυφορικές εικόνες και ακριβή δεδομένα βροχοπτώσεων από τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, παρουσίασε στους παραγωγούς την πραγματική εικόνα της περιοχής, επιχειρώντας να δώσει λύσεις με τεκμηριωμένα στοιχεία.
Η βραδιά, ωστόσο, έκρυβε και μια πιο ανθρώπινη στιγμή: αργά το βράδυ της Τρίτης, ο Κουρέτας «μεράκλωσε» και τραγούδησε μαζί με τους αγρότες το αγαπημένο κομμάτι του Στέλιου Περπινιάδη, «Άνοιξε γιατί δεν αντέχω».
Η αυθόρμητη αυτή στιγμή έδωσε ζεστασιά και έφερε χαμόγελα στους συγκεντρωμένους, δείχνοντας ότι η πολιτική μπορεί να συναντήσει την παράδοση και το συναίσθημα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.