Αγριεύει η κατάσταση του πύρινου μετώπου στη Νέα Μάκρη με τη φωτιά να έχει πάρει διαστάσεις. Λίγο πριν τις 5:10 το πρωί, μάλιστα, ήχησε ξανά το 112 για τη συγκεκριμένη περιοχή.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται πως υπάρχει στην περιοχή Ερυθρός Νέας Μάκρης και το 112 καλεί τους πολίτες να απομακρυνθούν μέσω της λεωφόρου Μαραθώνος προς τη Ραφήνα.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο πεδίο, όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ, έκαναν έκκληση προκειμένου να φτάσουν εκεί υδροφόρες προκειμένου να ενισχύσουν το ούτως ή άλλως δύσκολο έργο που έχουν.
Η ελπίδα τώρα είναι πως με το πρώτο φως της ημέρας τα εναέρια μέσα που θα επιχειρήσουν θα καταφέρουν να περιορίσουν το μέτωπο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.