Μενού
Αστυνομικός
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (13/6) μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη για την εξάρθρωση κυκλώματος τράφικινγκ, με τις έρευνες της ΕΛΑΣ να επικεντρώνονται στην περιοχή της Συμμαχικής Οδού, στη δυτική πόλη.

Σκοπός της επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρθηκε, ήταν η εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος μαστροπείας, ενώ συμμετείχαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος και Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, έχουν γίνει ήδη αρκετές συλλήψεις φερόμενων ως μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Θεσσαλονίκη: Πώς δρούσε το κύκλωμα τράφικινγκ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κύκλωμα εκμεταλλευόταν γυναίκες που βρίσκονταν σε ευάλωτη οικονομική θέση και τις εξωθούσαν στην πορνεία. Τα εμπλεκόμενα πρόσωπα φαίνεται να έκλειναν τα ερωτικά ραντεβού με πρόσχημα την παροχή υπηρεσιών μασάζ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη του ίδιου κυκλώματος στη Θεσσαλονίκη ερευνώνται και για εμπλοκή σε «εικονικά» τροχαία ατυχήματα.

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται να γίνουν από την ΕΛΑΣ., ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA