Μενού
Γυναικοκτονία στη Μενίδι
Γυναικοκτονία στη Μενίδι | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζει να προκαλεί με τη στάση του ο 50χρονος γυναικοκτόνος στο Μενίδι, αφού κατά την απολογία του προσπάθησε να φορτώσει το βάρος του εγκλήματος στην αδικοχαμένη γυναίκα.

Όπως αναφέρει το δελτίο του Mega, ο 50χρονος επανέλαβε σημεία της απολογίας του, στην οποία υποστήριζε πως η γυναίκα τον προκαλούσε επανειλημμένα και τον προσέβαλε.

«Εγώ με την γυναίκα μου παντρευτήκαμε το 2001, ενώ από το 2013 είμαστε σε διάσταση. Την αγαπούσα πολύ και για αυτό πάλεψα να βρω έναν τρόπο να τη φέρω στην Ελλάδα από την Αλβανία», έχει πει.

Μιλά για προκλητική συμπεριφορά ο γυναικοκτόνος

«Αφού ήρθαμε στην Ελλάδα εγώ δούλευα πολύ σκληρά για να έχει τα πάντα», δήλωσε ο γυναικοκτόνος, και με όσα είπε ακολούθως, υπονόησε πως η σύζυγος προέβαινε σε προκλητική συμπεριφορά.

«Πολλές φορές μου έκανε φασαρία γιατί μπορεί να είχα πει μία ή δύο μπίρες όσο ήμουν στη δουλειά. Εκείνη αμέσως καλούσε τα αδέλφια της, γινόταν φασαρία και εκείνοι με χτυπούσαν».

«Αυτό γινόταν όλο και πιο συχνά με αποτέλεσμα να χωρίσουμε και εγώ να φύγω από το σπίτι», πρόσθεσε, δηλώνοντας επίσης πως πηγή των μεταξύ τους εντάσεων ήταν τα προσωπικά τους, που όλο και χειροτέρευαν.

«Όσο ήμασταν μαζί με είχε απατήσει με άλλους άντρες. Εγώ το καταλάβαινα και νευρίαζα πολύ και στεναχωριόμουν, αλλά τη συγχωρούσα γιατί την αγαπούσα. Αφού μείναμε χωριστά τρία χρόνια περίπου μου ζήτησε να γυρίσω πίσω και να είμαστε πάλι μαζί».

«Εγώ δέχτηκα γιατί την αγαπούσα και ήθελα να είμαι κοντά της και κοντά στα παιδιά μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2013 η 40χρονη είχε καταγγείλει τρεις φορές τον 50χρονο για ενδοοικογενειακή βία, ενώ ο ίδιος συνέχιζε να την παρακολουθεί.

«Σε έναν μικρό τσακωμό που είχαμε, αυτή με είχε χτυπήσει με ένα γυάλινο πιάτο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πάω στο νοσοκομείο», υποστηρίζει ο άντρας, αρνούμενος πως είχε σηκώσει ποτέ το χέρι του εναντίον της. 

Τελικά έφτασε στο «επιμύθιό» του, λέγοντας πως τη μέρα του στυγνού εγκλήματος, οδηγούταν από οργή για την απιστία της 40χρονης: «Κατάλαβα ότι με απατούσε και τρελάθηκα. Βγήκα εκτός εαυτού. Έτσι, αποφάσισα να πάω, να την βρω πριν πάει στη δουλειά και να το τελειώσω όλο αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA