Μενού
Γυναικοκτονία στη Μενίδι
Γυναικοκτονία στη Μενίδι | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Σε ξενοδοχείο κατέφυγε αρχικά ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Μενίδι, ενώ στο συγκεκριμένο μέρος έχει διαμείνει αρκετές φορές. Σύμφωνα με το «Tlive» του Alpha, σε κάποια στιγμή έφυγε και γύρισε μετά από τρία τέταρτα και είχε έντονη νευρικότητα. Ζήτησε από τους εργαζόμενους να τού ανοίξουν την τηλεόραση για να δει ειδήσεις.

Ο καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνος έφυγε από το ξενοδοχείο, καθώς μία υπάλληλος τον ρώτησε για το μικρό του όνομα. Είχε προηγηθεί τηλέφωνο των αστυνομικών στα ξενοδοχεία της περιοχής στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιούσαν.

Οι εργαζόμενοι γνώριζαν μόνο το επίθετο του γυναικοκτόνου και όταν η καμαριέρα τον ρώτησε το όνομά του, ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στο Μενίδι έφυγε.

Εργαζόμενη του ξενοδοχείου ανέφερε για τις κινήσεις του 50χρονου δράστη: «Όταν τον είδα (σ.σ αφότου επέστρεψε) ήταν άλλος άνθρωπος. Ήταν κίτρινος στο πρόσωπο, δεν μιλούσε και λέω "πάλι ήρθε αυτός;". Γιατί είχε 2 - 3 μήνες που δεν είχε έρθει».

Παράλληλα, η εργαζόμενη συνέχισε: «Είχε έρθει σήμερα στις 8 η ώρα και μπαίνει στο δωμάτιο, στο 110. Κοιμήθηκε 2 - 3 ώρες στο δωμάτιο μετά (σ.σ τη γυναικοκτονία). Ήταν 10 η ώρα, 9:30, γιατί δεν μου πήγε το μυαλό μου...».

«Μετά, 10:30, 10 παρά, κατεβαίνει, άνοιγε την πόρτα, γιατί άνοιγα την πόρτα του, γιατί ήμουν στο άλλο δωμάτιο εγώ», είπε επίσης η εργαζόμενη, λέγοντας ότι ο δράστης είχε «αγωνία», ανέφερε επίσης η εργαζόμενη και συνέχισε:

«Έκλεισε η πόρτα και ξέχασε τα κλειδιά μέσα στο δωμάτιο και δεν μπορούσε να μπει πάλι. Πήγα εγώ, άνοιξα την πόρτα, μπήκε μέσα πάλι αυτός και ήθελε το τηλεκοντρόλ».

«Μού έλεγε εμένα "δεν δουλεύει το τηλεκοντρόλ", τώρα που το σκέφτηκα, ήθελε να δει ειδήσεις, να δει τηλεόραση, να δει τι γίνεται. Άνοιξε την τηλεόραση και μετά έφυγε», είπε επίσης η εργαζόμενη του ξενοδοχείου, η οποία ανέφερε ότι η ρεσεψιονίστ ρώτησε τον γυναικοκτόνο το μικρό του όνομα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA