Φωτιά ξέσπασε περίπου στη 1 ξημερώματα Πέμπτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Βασιλείου Βουλγαροκτόνου στο Μενίδι.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα και δεν άργησαν να θέσουν υπό πλήρη τη φωτιά πριν αυτή προλάβει να καταστρέψει ολοσχερώς το διαμέρισμα και να εξαπλωθεί στα υπόλοιπα της πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική σημειώθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα που ξέσπασε η φωτιά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν οι ένοικοι του διαμερίσματος.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.