Μενού
Έρευνα για τον εντοπισμό 28χρονου στον Αχελώο
Έρευνα για τον εντοπισμό 28χρονου στον Αχελώο | flamis.gr
  • Α-
  • Α+

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισε και πάλι η έρευνα στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό του 28χρονου, ο οποίος αγνοείται από χθες, Σάββατο (27/1), όταν βούτηξε στον Αχελώο και παρασύρθηκε από τα νερά.

Ο άνδρας είχε πάει για ψάρεμα με τη σύζυγό του, όταν την ενημέρωσε πως θα κάνει μία βουτιά στο ποτάμι. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει και παρασύρθηκε από το νερό.

Στο σημείο στήθηκε μεγάλη επιχείρηση, η οποία ωστόσο δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες σταμάτησαν το βράδυ, αλλά από το πρωί γίνεται νέα έρευνα για τον εντοπισμό του.

erevnes emak ileia
Έρευνες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR

Στην επιχείρηση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συμμετέχουν στελέχη της αστυνομίας, κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι πυροσβέστες. Επίσης, έχουν κινητοποιηθεί εθελοντές και ειδικά drone που «χτενίζουν» την περιοχή από ψηλά.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη σε δύσβατη περιοχή και η χρήση των drone κρίνεται απαραίτητη για την ενίσχυση των προσπαθειών. 

Το τοπικό μέσο flamis.gr, ενημερώνει πως έχει ενημερωθεί και ο υπεύθυνος του φράγματος της περιοχής, ώστε να σταματήσει η ροή του νερού, προκειμένου να πέσει η στάθμη του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA