Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αστυνομίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πολύ κοντά στην επίλυση του μυστηρίου της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι εκτιμούν πως βρίσκονται οι αρχές, με φόντο τη νέα κλήση του 50χρονου κρεοπώλη για κατάθεση.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο συγκεκριμένος άνδρας παραμένει ο βασικός ύποπτος στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας, ενώ χθες αργά το απόγευμα κρίθηκε απαραίτητο να κληθεί και πάλι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση.

Μεσολόγγι: Γιατί κλήθηκε σε νέα κατάθεση ο 50χρονος

Ο λόγος που κλήθηκε σε νέα κατάθεση ο 50χρονος από το Μεσολόγγι είναι το γεγονός έχουν διαπιστωθεί αρκετές αναντιστοιχίες σε αυτά που έχει υποστηρίξει και στα όσα έχουν μπορέσει οι αστυνομικοί να συλλέξουν, είτε με αξιοποίηση μαρτυρικών καταθέσεων, είτε με βιντεοληπτικό υλικό, αλλά και από την ανάλυση των στοιχείων των κινητών τηλεφώνων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρέμενε και κατά τη διάρκεια της νύχτας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και για αυτά τα οποία του έχει αποδώσει ένας συγκρατούμενος του σε κελί κράτησης στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να είχε υποστηρίξει ότι τον ρώτησε για το πώς είναι η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού και να του αναφέρει ότι έχει μπλέξει αποδεχόμενος, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ανθρωποκτονία. Πάντως, δεν έχει μέχρι στιγμής αποδειχθεί κάτι.

Ενδιαφέρον επίσης προκύπτει και από την εμπλοκή ενός προσώπου ηλικίας 36 ετών, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν και αυτός στην περιοχή της εξαφάνισης. Υπάρχει στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο, ενώ φαίνεται να έχει ανταλλάξει και κάποια μηνύματα με τον 50χρονο, τα οποία έχουν σβηστεί.

Το δεύτερο στίγμα κινητού και οι αντιφάσεις 36χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, οι αστυνομικοί φέρεται να βρήκαν και δεύτερο στίγμα κινητού στο σημείο εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, στο διάστημα μεταξύ 20:40 και 21:40, ο 50χρονος κρεοπώλης έχει κλειστό το κινητό, αλλά το έχει μαζί του ανοίγοντάς το λίγες φορές, σαν να θέλει να καλέσει κάποιον. 

Τις φορές που ανοίγει το κινητό του ο 50χρονος φαίνεται πως είναι κοντά στο τελευταίο στίγμα, το οποίο εξέπεμψε το κινητό του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, βλέποντας το τελευταίο στίγμα του κινητού του κρεοπώλη, έψαξαν να δουν εάν υπήρχαν κι άλλα κινητά που ενδεχομένως να εξέπεμψαν στο ίδιο σημείο, στο επίμαχο 45λεπτό.

Βρήκαν, μάλιστα, πως στην ίδια περιοχή, την ίδια επίμαχη ώρα, υπάρχει άλλο ένα κινητό το οποίο φέρεται να ανήκει στον 36χρονο που είχε υποστηρίξει αρχικά πως δεν βρισκόταν στην ευρύτερη περιοχή.

Άξιο αναφοράς είναι ότι, όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί για το πού ήταν, απάντησε πως βρισκόταν στο σημείο με τον 50χρονο για να βρουν τον κυνηγό. Ωστόσο, οι έρευνες των Αρχών ξεκίνησαν μία ημέρα μετά, όταν η οικογένεια του 31χρονου δήλωσε εξαφάνιση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA