Μενού
dolofonia
  • Α-
  • Α+

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (27/01) θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου. Φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετίσουν τον 31χρονο στο Μεσολόγγι. 

Ενώ οι έρευνες για τη δολοφονία συνεχίζονται, η αδερφή του Μπάμπη, Χριστίνα Κούτσικου, απηύθυνε έκκληση στα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους να τραβήξουν με διακριτικότητα πλάνα από την κηδεία. 

Η κ. Κούτσικου μίλησε στο MEGA και για τη σχέση του αδερφού της με τα κρυπτονομίσματα, μετά και τον εντοπισμό εξορυκτή κρυπτονομισμάτων στα προσωπικά του αντικείμενα. 

«Ο αδερφός μου έδειξε στη μητέρα μου τον Δεκέμβριο ότι έχει μπει στον λογαριασμό του 130 ευρώ, γιατί έχει άλλη κάρτα για αυτό το μηχάνημα. Αυτό που ειπώθηκε, ότι μπορεί να βγάλει και χιλιάδες… Θα νομίζουν ότι σαν οικογένεια βγάζουμε τρελά λεφτά. 130 ευρώ ήταν τα κέρδη για τον Δεκέμβρη», είπε.

Όπως τόνισε η αδερφή του 31χρονου, το ζήτημα είναι να μιλήσει ο 50χρονος κατηγορούμενος και να διευκρινιστεί εάν υπήρξαν συνεργοί στη δολοφονία του αδερφού της: «Το θέμα είναι να βρεθεί εάν υπάρχει κάποιος συνεργός, τι έκανε αυτός, να ομολογήσει. Εάν είχε κάποιο μηχάνημα που του προσέφερ 100 και 200 ευρώ τον μήνα, δεν είναι αυτό το ζουμί της υπόθεσης. Το θέμα είναι να μιλήσει αυτός ο άνθρωπος και όσοι άλλοι γνωρίζουν».

«Πρέπει να βγει η ιατροδικαστική έκθεση και να μας πει εάν σύρθηκε, εάν βρέθηκε άλλο DNA από ανθρώπους. Από εκεί και πέρα, εάν κάποιος γνωρίζει, αυτό θα βρεθεί μέσω της άρσης απορρήτου, από τα μηνύματα που έχουν σβηστεί», ανέφερε. 

«Εικασίες κάνουμε, αλλά τώρα να το έχει οργανώσει τόσο καλά κι αν ισχύει αυτό που είπε ο συγκρατούμενός του, ότι "δεν θα τον βρείτε ποτέ". Ο αδερφός μου ήταν σε σημείο που να πέρναγε κάποιος με αυτοκίνητο θα τον έβλεπε. Εάν δεν έχει μεταφερθεί και ήταν εκεί, ήταν το σημείο που δεν πέρασε ποτέ κανένας. Εάν πέρναγε από τον δρόμο που είχε δίπλα τον έβλεπες τον αδερφό μου», είπε η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA