Μενού
Έρευνα των Αρχών
Έρευνα των Αρχών | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Εντοπίστηκε σορός άνδρα στην περιοχή των ερευνών για τον αγνοούμενο 31χρονο στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με πηγές από την οικογένειά του, που επικαλείται το Mega, πρόκειται για τον Μπάμπη. 

Οι Αρχές επιβεβαιώνουν ότι βρέθηκε ένα πτώμα άνδρα σε βαλτώδη περιοχή, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί η ταυτότητά του και στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής.

Η επιτόπια εξέταση θα δώσει απαντήσεις για τη σημαντική εξέλιξη, με τα ρούχα του νεκρού να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα «μιλήσουν» για την ταυτότητά του.

Σε σύνδεση του τηλεοπτικού σταθμού Mega με το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, όπου είναι σε εξέλιξη η απολογία του 50χρονου κρεοπώλη, επικράτησε ιδιαίτερη ένταση με τη μητέρα του αγνοουμένου να καταρρέει μετά από πληροφορίες για κάποιο εύρημα στη μεγάλη έρευνα για τον 31χρονο.

«Βρέθηκε» ακούστηκε να λέει κάποιος από τους παριστάμενους, ενώ η αδελφή του Μπάμπη ζήτησε από την κάμερα να απομακρυνθεί. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε πως πηγή από την οικογένεια επιβεβαίωσε ότι «βρέθηκε η σορός» του νεαρού.

Η οικογένεια του 31χρονου παραμένει στο σημείο, με τη μητέρα του να είναι σε άσχημη κατάσταση, όπως είναι φυσικό.

Στην έρευνα ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος

Σημειώνεται πως από το πρωί, στην έρευνα συμμετείχε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει ανθρώπινα υπολείμματα ακόμα και μέσα σε μεγάλα βάθη. Η έρευνα αυτή φαίνεται ότι απέδωσε καρπούς.  

Από χθες, οι προσπάθειες είχαν επικεντρωθεί σε μία λιμνοθάλασσα και είχε σημάνει συναγερμός σε συγκεκριμένο σημείο όπου ο σκύλος φαίνεται να μύρισε κάτι. Αλλά, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί η προσπάθεια. 

Πρόκειται για ένα ρηχό σημείο της λιμνοθάλασσας, στο οποίο και έγιναν ενδελεχείς έλεγχοι σήμερα, Δεύτερα (22/1).

Απολογείται ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η απολογία του κρεοπώλη με τις πληροφορίες να τον θέλουν να επιμένει στην έως τώρα στάση του.

Μέχρι και τώρα, ο 50χρονος αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο και δεν δέχεται ότι είχε κάποια σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου.

Ωστόσο, είναι πολλές οι αντιφάσεις στην κατάθεσή του, κάτι που δεν φαίνεται να αλλάζει τη στάση του.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA