Μενού
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ
Ελληνική Αστυνομία | EUROKINISSI / ΤΑΙΤΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη σκοτεινή και μυστηριώδη υπόθεση με τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος πριν εντοπιστεί νεκρός, αγνοούνταν επί 18 ημέρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA με δείγματα από το σώμα, τα νύχια και τα ρούχα του 31χρονου αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρουν ότι τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση DNA στα ρούχα δεν «έδειξε» κάτι.

Ωστόσο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται από την αστυνομία και την ανακρίτρια της υπόθεσης η εξέταση DNA στα νύχια του Μπάμπη.

Κατά τις ίδιες δημοσιογραφικές πηγές, η παραπάνω εξέταση θεωρείται κομβικής σημασίας, καθώς «αν βρεθεί DNA του κρεοπώλη στα νύχια του Μπάμπη, θα σημαίνει ότι είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους», επισημαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ του Star.

Μεσολόγγι: Αναμένει η ανακρίτρια

Παράλληλα, η ανακρίτρια αναμένει να φτάσουν στα χέρια της βασικά στοιχεία της έρευνας, όπως το κινητό, στίγματα και γενετικό υλικό, προκειμένου να θέσει σημαντικές ερωτήσεις στον κατηγορούμενο κρεοπώλη από το Μεσολόγγι.

Ο 50χρονος δεν έχει εξεταστεί για την ανεύρεση της σορού του Μπάμπη, καθώς η σορός του 31χρονου είχε εντοπιστεί λίγο μετά την απολογία του.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές αναφορές στο Star, φαντάζει απίθανο το ενδεχόμενο στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Μπάμπη στο Μεσολόγγι να έψαχναν χρυσοθήρες της περιοχής θησαυρούς, λίρες και αρχαία.

Το συγκεκριμένο σημείο ήταν σκεπασμένο από νερό για χρόνια και το 1980 είχαν γίνει διαδικασίες χωματοποιήσεων, ενώ στη συνέχεια μετατράπηκεσε γεωργική έκταση, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA