Μενού
Έρευνα πυροσβεστικής
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής μετά την κατάρρευση μέρους κτιρίου | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
  • Α-
  • Α+

Νέα εξέλιξη υπάρχει στην εξαφάνιση του 31χρονου κυνηγού στο Μεσολόγγι και αφορά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον κύριο ύποπτο της υπόθεσης, τον 50χρονο κρεοπώλη ο οποίος είδε για τελευταία φορά τον νεαρό φίλο του.

Όπως διευκρινίζει η ΕΡΤ, διαπιστώθηκε πως ο 50χρονος κρεοπώλης, τελικά, δεν είχε αφήσει το κινητό στο σπίτι του όπως είχε αρχικά πει. Διαπιστώθηκε συγκεκριμένα πως την επίμαχη ώρα, από τις 20:40 όπου καταγράφεται από την κάμερα της Ιονίας Οδού μέχρι τις 21:41 που κάνει αγορές σε μίνι μάρκετ στο Μεσολόγγι, να έχει μαζί του το κινητό.

Ειδικότερα, αυτό προέκυψε από τις απαντήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας καθώς φαίνεται πως εκείνο το επίμαχο χρονικό διάστημα να ενεργοποιείται η κεραία της Οβρυάς Πάτρας, γεγονός που σημαίνει πως ήταν στον κάμπο όπου επικεντρώνεται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου κυνηγού.

Ο 50χρονος φαίνεται πως έψαχνε κάποιους αριθμούς εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ να πραγματοποιούν νέες έρευνες για να διαπιστώσουν εάν είχε ενεργοποιηθεί και κάπου αλλού η κεραία του κινητού του τηλεφώνου.

Από την έρευνα στο κινητό του αγνοουμένου προέκυψε, επίσης, πως το τελευταίο στίγμα παρατηρήθηκε στις 23:49 το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου, καθώς ενεργοποιήθηκε στο Facebook κάποια σελίδα, και από τότε «χάνεται» το στίγμα.

Μεσολόγγι: Το δρομολόγιο

Η διαδρομή του 50χρονου στο Μεσολόγγι μελετάται διεξοδικά από τους αστυνομικούς.

Στις 20:20 το βράδυ στις 4 Ιανουάριου, ο κρεοπώλης παρέλαβε τον αγνοούμενο από το σπίτι του, στον οικισμό του Αγίου Θωμά στο Μεσολόγγι και όπως είπε, τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού φαίνεται το αυτοκίνητο του 50χρονου να κινείται στην παλιά εθνική οδό προς Ευηνοχώρι. Δέκα λεπτά αργότερα το όχημα βγαίνει από τον εθνικό δρόμο και κινείται προς αγροτική περιοχή.

Στις 21:10 το τζιπ του κρεοπώλη επιστρέφει προς το Μεσολόγγι και στις 21:30 ο 50χρονος επιστρέφει στο σπίτι του, αν και η απόσταση με αυτοκίνητο ήταν μόλις 7 λεπτά. Tο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Αττικής βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο Μεσολόγγι δίνοντας νέα βαρύτητα στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου.

Στο εσωτερικό του οχήματος του κρεοπώλη δεν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, όμως, η έρευνα στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει τελειώσει με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά τις Αρχές που αναζητούν λύση στο μυστήριο του θρίλερ της εξαφάνισης του 1χρονου Μπάμπη.

Με drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και με μικρά αεροσκάφη οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ένα ίχνος του Μπάμπη Κούτσικου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA