Μενού
ΕΜΑΚ
ΕΜΑΚ | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της έρευνας σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

Ο νεαρός έχει να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη και ο 50χρονος, που κρατείται μετά τον εντοπισμό ενός μαχαιριού στην κατοχή του, φαίνεται πως είναι το τελευταίο άτομο που τον είδε πριν εξαφανιστεί.

Ο συλληφθείς επιμένει ότι άφησε τον 31χρονο σε συγκεκριμένο σημείο, για να πάει να βρει έναν φίλο του, και μετά γύρισε στο σπίτι του, αλλά κάμερες από την περιοχή διαψεύδουν τα λεγόμενά του.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι άφησε τον νεαρό περί τις 20:30 και επέστρεψε αμέσως στο σπίτι του - μία απόσταση περίπου 5 λεπτών.

Ωστόσο, οι κάμερες τον έδειξαν να κινείται σε περιοχή πλησίον του σπιτιού του περί τις 21:50. Όταν ρωτήθηκε για αυτό το χρονικό κενό, έδωσε κάποιες γενικές εξηγήσεις, που δεν φαίνεται ότι έπεισαν.

Τι έδειξε η άρση απορρήτου

Σημειώνεται πως οι Αρχές προχώρησαν σε άρση του απορρήτου του κινητού του συλληφθέντα και φάνηκε ότι ήταν και το τελευταίο άτομο που είχε επικοινωνήσει με τον 31χρονο.

Είχαν μία συνομιλία περίπου 12 δευτερολέπτων, κατά την οποία ο κρεοπώλης φαίνεται να ενημέρωσε τον εξαφανισθέντα ότι είναι κάτω από το σπίτι του και να κατέβει για να φύγουν.

Πλέον γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί η πορεία που ακολούθησαν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA