Μενού
Έρευνα της Πυροσβεστικής
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό αγνοουμένου | EUROKINISSI / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Στην πορεία των ερευνών για την εύρεση του 31χρονου κυνηγού στο Μεσολόγγι αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειάς του, Κώστας Δημόπουλος, την ώρα που έγινε γνωστό πως ο 50χρονος κρεοπώλης οδηγείται τη Δευτέρα (22/02) στον Ανακριτή.

Υπενθυμίζεται πως στον 50χρονο, ο οποίος φέρεται να ήταν το τελευταίο άτομο που είδε τον 31χρονο στο Μεσολόγγι, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο και θα απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο Κώστας Δημόπουλος μίλησε σήμερα στο Mega και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», αναφέροντας πως στο σημείο βρίσκεται ειδική ομάδα που είχε βοηθήσει στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ενώ οι έρευνες έχουν εστιάσει και στα αχαρτογράφητα πηγάδια της περιοχής.

Μεσολόγγι: Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου

«Εμείς από την πρώτη στιγμή και από τις πρώτες ημέρες που είχαν χαθεί τα ίχνη του ανθρώπου, η οικογένεια εξέφρασε την άποψη και κατήγγειλε πως πρόκειται για μία πράξη που συμμετείχαν διάφοροι δράστες» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού κυνηγου.

«Πρόκειται για ένα έγκλημα το οποίο δεν πιστεύω μέσα σε 50 λεπτά θα μπορούσε αυτός ο άνθρωπος να το διαπράξει από μόνος του, συνεπώς συνεχίζουμε να έχουμε αυτήν την άποψη και αυτό καταγγείλλαμε την Τετάρτη ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών προσκομίζοντας τα σχετικά στοιχεία» συνέχισε για τις ενέργειες της οικογένειας.

«Οι έρευνες συνεχίζονται, εθελοντές στην πόλη αρκετοί. Υπάρχει ειδική ομάδα, κατόπιν δικού μας αιτήματος, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί στο πρόσφατο δυστύχημα στα Τέμπη και ήδη από χθες έχουμε μεταβεί σε συγκεκριμένα σημεία, να ψάξουν ακόμη και πηγάδια που είναι αχορταγράφητα στην περιοχή» τόνισε ως προς την πορεία των ερευνών.

Μεσολόγγι: «Υπάρχουν διάφοροι δράστες»

Σημαντικές αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του 30χρονου στο Μεσολόγγι έκανε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του Mega ο δικηγόρος της οικογένειάς του.

«Έδωσε κάποιες απαντήσεις, τουλάχιστον αστείες. Επικαλείται ένα κενό μνήμης ακατανόητο, επικαλείται πως έκανε χρήση χασίς, και όλα αυτά δεν μπορεί η κοινή λογική να τα δεχτεί και δεύτερον, ότι έχει πει είναι ακριβώς το αντίθετο», είπε αρχικά για τον κρεοπώλη.

«Δεν έχει πει ούτε μία αλήθεια. Καταθέσαμε και μήνυση για ψευδή κατάθεση γιατί δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να περάσει. Και ακολούθησε η ποινική δίωξη, η οποία εκκρεμεί για την ανθρωποκτονία», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον 50χρονο.

«Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τα λεφτά που έδωσε αυτή τη στιγμή. Για να το λέει η μητέρα του μάλλον το γνωρίζει», σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε στη συνέχεια: «Είναι ένα αδίκημα που έχει τελεστεί από διάφορους δράστες. Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA