Μενού
Ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο
Ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο | ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν σήμερα, Τετάρτη (6/12), στην κίνηση των συρμών του μετρό, λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, θα κλείσουν οι σταθμοί του μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι».

Ποιες ώρες θα είναι κλειστοί οι σταθμοί του μετρό

Ειδικότερα,  το «Πανεπιστήμιο» θα κλείσει στις 09:00, ενώ το «Μοναστηράκι» από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι νεωτέρας.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς, αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις για αποβίβαση και επιβίβαση επιβατών.

Στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί, υπάρχει πιθανότητα να ισχύσουν και αλλαγές σε δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ, καθώς θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. 

Η Τροχαία έχει ανακοινώσει πως θα προχωρήσει σε ρυθμίσεις σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες συνθήκες, γεγονός που δεν αποκλείει να κλείσουν δρόμοι από τους οποίους διέρχονται στα μέσα δημόσιας μεταφοράς.

Οι Αρχές έχουν καλέσει τους οδηγούς να αποφύγουν, εάν είναι δυνατόν, την κίνηση και τη στάθμευση σε περιοχές του κέντρου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA